fbpx

PRISTATYMO SĄLYGOS

Pristatymo laikas

Tiksli pristatymo laiko informacija pateikiama atskirai prie kiekvienos prekės. Paprastai užsakytų prekių, esančių sandėlyje, pristatymo laikas Estijos ribose yra 1-3 darbo dienos po pirkimo sumos gavimo į Pardavėjo banko sąskaitą. Jeigu užsakytų prekių dėl kokių nors priežasčių sandėlyje nėra, Pardavėjas išsiųs Pirkėjui laišką, kuriame išsamiai informuos apie numatomą pristatymo laiką.

Pristatymas ir išdavimas

Pardavėjas, gavęs apmokėjimą, išsiųs Prekes Pirkėjui.

Pirkėjas gali rinktis vieną iš šių pristatymo variantų:
• Su kurjerių tarnyba Pirkėjo nurodytu adresu bus pridėtas pristatymo mokestis
• Prie pristatymo mokesčio pridedamas pirkėjo nurodytas pristatymo mokestis
• Atsiimti prekes parduotuvėje patys – nemokamai, prie pirkimo sumos nepridedamas pristatymo mokestis

Veebipoe tellimusi käsitletakse tööpäeviti vahemikus 08.00 kuni 16.00. Tellimused, mis on tehtud laupäeval, pühapäeval ja riigipühadel, võetakse töösse järgneval tööpäeval. Juhul kui Ostja on valinud kauba kättesaamiseks ise kauplusesse järele tulemise variandi, toimub kauba väljastamine Tankler OÜ lahtioleku aegadel.

Tankler OÜ ei vastuta tellitud kauba kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kaup on logistikapartnerile üle antud õigeaegselt, kuid kohaletoimetamise viibimine on tingitud asjaoludest, mida Müüja ei saa mõjutada või ette näha.

Force majeure

Tankler OÜ ei kompenseeri Ostjale tarneaegade muutumise tagajärjel ilmnenud mittekasutatud võimalusi, kui Ostja on saanud tarneaja pikenemise teavituse ja sellega nõustunud, mis tähendab, et Ostja ei ole avaldanud soovi tellimusest loobuda tarneaja pikenemise tõttu.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top